Migros 2011 Küçük ve Büyük Baş Kurbanlık Fiyatları ve Satın Alma Başvurusu
Migros 2011 – 2012 Kurban Bayramındada Küçükbaş ve Büyükbaş Kurbanlık Fiyatları açıklandı. Migros Online ve taksitli kurbanlık satışlar, kesim ayrıntılar ve sipariş sayfası için ayrıntıları okuyun
Kurbanlık olarak seçilen bir yaşını tamamlamış erkek koçlar sizin vekaletinizle İzmir’deki Tanet Entegre Tesisimizde bayramın birinci veya ikinci günü noter huzurunda ve İslami kurallara uygun olarak kesilecektir.
Migrosun resmi internet satış sitesinden kurbanlık almak için buraya tıklayınız.
Kurbanınızın kesildikten sonra kafası, derisi ve iç organları ayrıldığında geriye kalan etler gerekli şartlarda paketlenir. Soğutulmuş olan koç karkas 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı şeklinde parçalanacak, hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde poşetlendikten sonra kolilenecektir.
İnternetten ve telefonla vereceğiniz siparişlerde faturanız adresinize ayrıca postalanacaktır. Kesilen kurbanlık koçların derileri, bağırsakları, kelleleri, paçaları ve yağları, kurbanlık danaların derileri, kelleleri, dilleri, karaciğerleri, işkembeleri, bağırsakları, billurları, kuyrukları, yürekleri, paçaları ve yağları noter huzurunda Türk Hava Kurumu’na teslim edilecektir.
Adrese teslim edilmesini istediğiniz kurbanınız 12-14 Kiloluk koç ise bayramın ikinci günü olan 7 Kasım 2011’de ya da bayramın üçüncü günü olan 8 Kasım 2011’de tercih ettiğiniz 14:00-18:00 / 18:00-22:00 saat dilimlerinden birinde Kangurum dağıtım ekipleri tarafından belirteceğiniz adrese teslim edilecektir. Adrese teslimatlar yalnızca İstanbul, Ankara, İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde geçerlidir. Kurban satışında diğer kampanya, promosyon ve indirimler geçerli değildir. Hizmetimiz belirli sayıda kurbanla sınırlıdır.Sipariş verdiğiniz kurban, sizin vekaletinizle bayramın birinci gününe denk gelen 6 Kasım 2011 ya da bayramın ikinci gününe denk gelen 7 Kasım 2011 tarihinde, noter huzurunda ve islami koşullara uygun olarak, uzman veteriner hekimler kontrolünde kesilecek, hijyen ve gıda standartlarına uygun şekilde poşetlendikten sonra kolilenecektir.
Bu yazı 17 Ekim Pazartesi 2011 saat 18:24 tarihinde Haberkategorisi altında yayınlandı. Bu yazıya yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0 beslemesini kullanabilirsiniz.Etiketler: migros büyük baş fiyatları, migros büyükbaş kurbanlık fiyatları, migros inek ve dana fiyatları, migros koyun fiyatları, migros küçük baş fiyatları, migros küçükbaş kurbanlık fiyatları, migros kurban hissesi almak, migros kurbanlık hissesler, migros kurbanlık inek ve dana fiyatları, migros kurbanlık koyun fiyatları, migros kurbanlık koyun satışı, migros kurbanlık nerden alınır, migros online kurbanlık, migrosda kurbanlık inek ve dana kestirmek, migrosda kurbanlık koyun kestirmek, migrosta kurbanlık inek ve dana fiyatları, migrosta kurbanlık koyun fiyatları, migrosun büyük baş hayvanları nasıl, migrosun küçük baş hayvanları nasıl














çok güzel bir hizmet gerçekten
Yorumunuzu Yazın